Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

43198 Anin dvorski vrt

Šifra proizvoda: 43198

Pružite detetu radost spontane igre uz ovaj maštovit kompletu

1.199,00  RSD

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

Nađi se sa Diznijevom Anom u dijamantskoj haljini pored fontane – vreme je za Festival žetve u Arendelu! Napravi ovaj LEGO® ǀ Disney komplet i pridruži se Ani i daždevnjaku Bruniju u slavlju. Kada se zabava završi, upotrebi dno fontane i Aninu haljinu da napraviš element za skladištenje u obliku dijamanta. Za još veću zabavu sakupi druge princeze sa dijamantskim haljinama (kompleti se prodaju zasebno) za beskrajne avanture!

Beskonačne mogućnosti igre čekaju u ovom kompletu LEGO® ǀ Disney Anin dvorski vrt (43198). Napravljen za decu izrasta 5+, sadrži luk iz vrta sa fontanom, mini-lutku i LEGO figure daždevnjaka. Specijalna dijamant-haljina koja se povezuje sa dnom fontane, gde se čuva mini-lutka, još više doprinosi zabavi. Interaktivna digitalna uputstva za gradnju, dostupna u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions, pomažu deci da vizualizuju model pomoću intuitivnih alata. Zabavno razvijanje veština Ljubitelji Diznijevog filma Zaleđeno kraljevstvo 2 stiču značajne veštine uz pomoć ovog kompleta. Gradnja pomaže deci da razviju samopouzdanje, a komplet podstiče dečju maštu i kreativnost dok rekonstruišu scene iz filma ili smišljaju nove. Može se koristiti samostalno ili se dodati drugim LEGO ǀ Disney kompletima (prodaju se zasebno). Dobro poznati junaci i scene Ovaj komplet omogućava deci da bez odlaganja otpočnu igru sa figurom mini-lutke Diznijeve Ane i LEGO figurom Brunija daždevnjaka, i savršen je spontani kreativni poklon za svaku priliku.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code