Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!Preporučujemo

43203 Aurorine, Meridine i Tianine magične kreacije

Šifra proizvoda: 43203

Podarite svakom detetu Diznijevu princezu – poklon koji se ističe

7.190,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Pridruži se avanturama Diznijeve Aurore i Tiane, kao i Diznijeve i Piksarove Meride, u „dijamantskim” haljinama u nijansama dragulja! Zavrti Tianinu pločicu sa ljiljanom da joj pomogneš da zapleše, zatim otvori fioku u kojoj ćeš pronaći LEGO® DOTS ogrlicu za ukras. Otključaj Aurorin kovčeg i saznaj šta se krije unutra. Upotrebi Meridin toranj da održavaš urednost radnog stola. Sakupi ostale princeze sa dijamantskim haljinama (kompleti se prodaju zasebno) za beskrajnu zabavu!

Mogućnosti otvorene igre čekaju na decu uzrasta 6+ u ovom kompletu LEGO® ǀ Disney Aurorine, Meridine i Tianine magične kreacije (43203), uključujući 3 igračke koje se grade sa dodatnim funkcijama, LEGO DOTS narukvicu sa pločicama i 3 figure mini-lutke sa specijalnim dijamant-haljinama. Interaktivna digitalna uputstva za gradnju, uz koja je gradnja izuzetno zabavna, i koja su dostupna u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions, pomažu deci da vizualizuju model pomoću intuitivnih alata. Uči i igraj se Gradnja razvija samopouzdanje dece i podstiče maštu i kreativnost dok se igraju uloga iz filmskih scena ili smišljaju nove, a zatim koriste konstrukciju za čuvanje nakita, olovaka ili drugog blaga. Ovaj komplet je odličan i sam, a može se i kombinovati sa drugim LEGO ǀ Disney kompletima (prodaju se zasebno) za produženu igru. Dobro poznati junaci i scene Uz ovaj zabavni komplet deca mogu brzo da otpočnu igru sa Diznijevom Aurorom i Tianom, kao i Diznijevom i Piksarovom Meridom, figurama mini-lutaka, a biće sjajan poklon kome će se svi diviti tokom i nakon igre.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code