Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

43204 Anina i Olafova zabava u zamku

Šifra proizvoda: 43204

Šarenolik komplet sa zamkom pojačava kreativne veštine mališana

4.490,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Oznake: ,

Očarajte decu uzrasta 4+ i razvijajte njihove veštine gradnje uz komplet LEGO® ǀ Disney Anina i Olafova zabava u zamku (43204), koji sadrži zamak sa 2 nivoa, okretni podijum za ples, figuru mini-lutku Ane i LEGO figure Olafa i Kjeka, kao i interaktivna digitalna uputstva. Intuitivni alati, koji se nalaze u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions, pomažu deci da vizualizuju gotovi model dok grade.

Gradi, igraj se, maštaj, razvijaj
Ovaj komplet 4+ doprinosi jačanju dečjeg samopouzdanja kroz zabavan užitak igre. Korisna kocka za početnike pruža mališanima čvrstu osnovu za gradnju. Svaka kesica kocki sadrži junaka, tako da deca mogu da započnu igru u svakom trenutku – a gradnju celog kompleta mogu da završe kasnije.

Primamljiva porodična zabava
Kompleti 4+ sjajan su način da odrasli podele zabavu sa mališanima. Ako se i odrasli prvi put susreću sa LEGO igračkama za gradnju, bez brige – deca mogu da preuzmu kontrolu jer ovaj komplet sadrži slikovna uputstva, koja olakšavaju praćenje procesa onima koji tek uče da čitaju.

Poseti Diznijevu Anu u zamku Arendelu! Uđi unutra i pogledaj koliko je sati na velikom dedinom satu. Prezalogaji nešto pre plesa sa Anom i Olafom u plesnoj dvorani. Osećaš umor? Idi u Aninu spavaću sobu i dremni malo. Čeka te još zabave, pa se zato dobro odmori! Nahrani Kjeka šargarepom dok ga Ana timari, a zatim ga osedlaj za jahanje. Kada se vratiš, pogledaj šta još može da se pronađe!

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code