Akcija! Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!Preporučujemo

43205 Zamak avantura

Šifra proizvoda: 43205

Otvorena igra čeka u ovom detaljnom kompletu sa Diznijevim zamkom

12.990,00  RSD 10.392,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Poseti 5 Diznijevih princeza u Zamku sa vrhunskim avanturama! Sklopi ovaj LEGO® ǀ Disney komplet i kreni u istraživanje. Otvori zamak i osmotri spavaće sobe Diznijevih junakinja Arijel, Moane, Zlatokose, Snežane i Tiane. Zatim poseti igralište na krovu i igraj se sa princezinim prijateljima životinjama pre nego što predahneš uz parče torte. Kada završiš, zatvori i zaključaj zamak do naredne prilike!

Deca i Diznijevi fanovi uzrasta 6+ uživaju u neograničenim mogućnostima igre u kompletu LEGO® ǀ Disney Zamak sa vrhunskim avanturama (43205), koji sadrži zamak, 5 figura mini-lutki i 5 LEGO životinjskih figura, kao i interaktivno digitalno uputstvo za gradnju, uz koje je gradnja još zabavnija. Intuitivni alati, koji su dostupni u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions, pomažu deci da vizualizuju model dok grade. Vrhunski zamak Ovaj komplet pun detalja pojačava dečje samopouzdanje kroz gradnju i inspiriše maštu i kreativnost kroz osmišljavanje igranja uloga. Ovaj komplet je osmišljen za solo igru ili igru sa prijateljima, a kombinuje se sa drugim LEGO ǀ Disney Princess kompletima (prodaju se zasebno). Voljeni junaci i prijatelji Ovaj komplet deci pruža višesatnu igru sa figurama mini-lutkama Diznijeve Arijel, Moane, Zlatokose, Snežane i Tiane, kao i LEGO životinjskim figurama Marsela, Paskala, Pua, Sebastijana i ptice. To je impresivan poklon za sve ljubitelje Diznijevih princeza.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code