Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

43206 Zamak Pepeljuge i princa Šarmantnog

Šifra proizvoda: 43206

Inspirišite decu beskrajnom igrom u zamku koji je bogat detaljima

10.790,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Oznake: ,

Graditelji zamkova ili fanovi Diznijevih princeza uzrasta od 5 i više godina dobijaju mnoštvo mogućnosti uz komplet LEGO® ǀ Disney Zamak Pepeljuge i princa Šarmantnog (43206), koji sadrži zamak na 3 nivoa, 3 figure mini-lutke i 2 LEGO životinjske figure, kao i interaktivno digitalno uputstvo uz koje je gradnja još zabavnija. Intuitivni alati, koji su dostupni u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions, pomažu deci da vizualizuju model dok grade.

Aktivna igra
Ovaj detaljni komplet prepun je funkcija i dodataka koji obogaćuju zabavu dok se deca igraju uloga i rekonstruišu omiljene scene iz filma ili smišljaju nove. Zamak ima balsku salu sa okretnim plesnim podijumom, studio sa haljinama gde deca mogu da menjaju Pepeljugine haljine, ormar sa funkcionalnim vratima za mačku i još puno toga što podstiče beskrajnu kreativnu igru.

Mnoštvo zabavnih junaka
Uz ovaj komplet deca brzo pokreću igru sa figurama mini-lutkama Diznijevom princezom Pepeljugom, princom Šarmantnim i Ledi Tremejn, kao i sa životinjskim LEGO figurama Gas Gasom i Luciferom – zbog čega predstavlja impresivan poklon za sve ljubitelje Diznija.

Zapleši sa sudbinom u Diznijevom zamku Pepeljuge i princa Šarmantnog! Napravi ovaj LEGO® ǀ Disney klasični zamak na 3 nivoa i počni da istražuješ. Poseti studio sa haljinama i pogledaj Pepeljuginu balsku haljinu. Presvuci se i zavrti se u balskoj sali ili prezalogaji nešto u kuhinji. Zatim istraži ostatak zamka sa Gas Gasom i Luciferom. Čuvaj se Ledi Tremejn ili će te začas uposliti!

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code