Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

43213 Knjiga sa pričama o Maloj sireni

Šifra proizvoda: 43213

Pružite deci premijum igru i zabavu uz ovaj LEGO® ǀ Disney komplet

2.599,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

Otkrijte nove svetove uz pomoć ovog zabavnog LEGO® ǀ Disney kompleta! Zaplivaj sa Diznijevom Arijel i istraži njenu pećinu sa blagom. Odlutaj u Ursulinu misterioznu jamu i saznaj koje je tajne sakrila. Zatim kreni na površinu i poseti biblioteku princa Erika. Šta je to skriveno na polici s knjigama? Igraj se nekih od uzbudljivih trenutaka iz predstojećeg igranog filma ili smisli nove priče!

Beskrajna zabava očekuje fanove Diznijeve Male Sirene uzrasta 5+ u kompletu LEGO® ǀ Disney Knjiga sa pričama o Maloj Sireni (43213). Zasnovan na predstojećem igranom filmu „Mala Sirena”, sadrži 3 scene: Ursulinu jamu sa sklopivim tronom-školjkom; biblioteku princa Erika sa skrivenom knjigom i mapom; i Arijelinu pećinu sa okretnom statuom i ključem. Aplikacija LEGO Builder vodi decu kroz jednostavnu i intuitivnu avanturu gradnje, omogućavajući im da uveličaju i rotiraju modele u 3D, sačuvaju komplete i prate svoj napredak.

Zabavan komplet za prenosnu igru
Deca dobijaju mnoštvo kreativnih opcija za igru pomoću ove knjige koja se zaključava. Njome mogu da se igraju samostalno ili se dodaje drugim LEGO ǀ Disney kompletima (prodaju se zasebno) i puna je funkcija i pokretača priča koji inspirišu maštu.

Legendarni junaci
Uz ovaj LEGO komplet deca brzo započinju igru sa 3 LEGO figure mikrolutke – Diznijevi Arijel, princ Erik i Ursula – kao i LEGO figura krabe Sebastijana. Knjiga sa pričama je zabavan poklon koji će oduševiti decu.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code