Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

43220 Avantura iz priče o Petru Panu i Vendi

Šifra proizvoda: 43220

Oduševite dete koje postavlja trendove ovim zabavnim LEGO® ǀ Disney kompletom

2.599,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

Istraži svet predstojećeg filma „Petar Pan i Vendi” u ovom LEGO® ǀ Disney kompletu. Otvori knjigu i kreiraj različita mesta. Tu je kuća Darlingovih sa Vendinom spavaćom sobom i Naninom kućicom za pse. BONG! Big Ben se oglašava po navršenom satu. Pridruži se Petru Panu i uživaju u druženju u skrovištu Izgubljenih dečaka. Pogledaj tamo – to je Ostrvo Lobanja, a Kapetan Kuka je na svom piratskom brodu! Toliko uzbudljivih avantura te čeka.

Beskrajne priče čekaju na fanove Diznija i Petra Pana uzrasta 5+ u kompletu LEGO® ǀ Disney Avantura iz priče o Petru Panu i Vendi (43220). Knjiga je zasnovana na predstojećem filmu „Petar Pan i Vendi” i sadrži kuću Darlingovih sa spavaćom sobom, Big Ben, skrovište Izgubljenih dečaka, Ostrvo Lobanja, piratski brod, 3 LEGO figure mikrolutke, LEGO životinjsku figuru i ključ. Aplikacija LEGO Builder vodiće ih kroz jednostavnu i intuitivnu avanturu gradnje, omogućavajući im da uveličaju i rotiraju modele u 3D rezoluciji, sačuvaju postavke i prate svoj napredak. Maštovita igra ma gde da si Deca dobijaju mnoštvo kreativnih opcija za igru pomoću ove prenosive knjige koja se zaključava. Njome mogu da se igraju samostalno ili se dodaje drugim kompletima (prodaju se zasebno) i puna je funkcija i pokretača priča koji inspirišu maštovitu igru. Legendarni junaci Uz ovaj kreativan komplet dečja igra bzo počinje, i to sa 3 LEGO figure mikrolutke – Diznijevim Petrom Panom, Vendi i Kapetanom Kukom – kao i LEGO figurom psa Nane. Uz knjigu sa pričama deca na zabavan način mogu da se pridruže najpopularnijem trendu.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code