Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

60316 Policijska stanica

Šifra proizvoda: 60316

Komplet za igru Policijska stanica sa junacima iz serije LEGO City®

8.390,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

U LEGO® City Policijskoj stanici teče opušteni dan. Šef Viler i Alen obučavaju policijskog psa u treningu sa preprekama, dok uhapšeni lopov korača pored terena za trening. Onda iznenada – BRRRM! To je Dejzi Kabum u svom prilagođenom kamionu đubretarcu! „TRAS!”, pada zid zatvora i lopov beži. Mobiliši helikopter i policijski presretač i kreni u poteru!

Ova igračka na 3 nivoa LEGO® City Policijska stanica (60316) puna je inspirativnih detalja, uključujući funkciju bekstva iz zatvora, dvorište gde kradljivci treniraju i zonu za obuku pasa. Deca takođe dobijaju policijsko vozilo, helikopter i kradljivčev prilagođeni kamion đubretarac, kao i ploče za put za povezivanje sa drugim kompletima za igru. Samo dodaj 5 mini-figura, uključujući 3 junaka TV serije LEGO City Adventures i igra može da počne. Igračka za gradnju za decu uzrasta od 6 i više godina Ovaj LEGO komplet za gradnju uključuje postupno štampano uputstvo za gradnju i interaktivno digitalno uputstvo za gradnju. Uz digitalno uputstvo, koje je dostupno u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone i tablete, dolaze intuitivni alati za uveličavanje i rotiranje koji omogućavaju deci da vizualizuju svaki model iz svih uglova dok grade. Kreativni svet LEGO City Kompleti za igru LEGO City pružaju veliki užitak u gradnji i igri sa zgradama punim funkcija, realističnim vozilima i zabavnim junacima koji inspirišu maštovitu spontanu igru.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code