Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

60318 Vatrogasni helikopter

Šifra proizvoda: 60318

Vatrogasna zabava za decu uzrasta 4+

1.199,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Joj! Prodavac hot-dogova je u nevolji i njegova kanta za otpad gori! Pridruži se LEGO® City vatrogascu u sjajnom vatrogasnom helikopteru i kreni u zabavne vatrogasne avanture. Odleti na mesto akcije i upotrebi protivpožarne aparate da ugasiš plamen. Kada oblast postane bezbedna, prepusti se zasluženom odmoru i uživaj u slasnim zalogajima… ako voliš zagorele hot-dogove!

Predstavite manjoj deci uzbudljivi svet LEGO® City uz pomoć kompleta za igru LEGO City Vatrogasni helikopter (60318), koji sadrži igračku helikopter sa odeljkom za skladištenje i okretnim rotorima, kao i mini-figure vatrogasca i prodavca hot-dogova. Samo dodajte korpu za đubre, LEGO plamenove i zagoreli hot-dog za višesatnu maštovitu igru.

Štampana i digitalna uputstva za gradnju
Ovaj komplet 4+ sadrži slikovno štampano uputstvo za gradnju i element LEGO kocke za početnike – već formiranu bazu od koje se počinje gradnja helikoptera. Pored toga, deca dobijaju interaktivno digitalno uputstvo koje im omogućava da uveličavaju, rotiraju i vizualizuju gotovi model iz svih uglova dok grade. Dostupno je u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone i tablete.

Istraživanje sveta kroz igru
Kompleti za igru LEGO City sadrže zgrade bogate funkcijama, realistična vozila i zabavne junake koji stimulišu spontano maštovito igranje uloga kod dece, inspirisano običnim herojima i događajima iz stvarnog života.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code