Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

60321 Vatrogasna brigada

Šifra proizvoda: 60321

Inspirativni, akcioni komplet za igru sa vatrogascima!

11.990,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Pridruži se Klemonsu i Feldmanu sa LEGO® City TV-a u gradskoj fabrici sardina u plamenu. O ne – tajni sos kulja iz bačve! Koji su to sastojci? Uzmi odelo za zaštitu od opasnih materijala i istraži! Joj! Vatrogasac se zaglavio na vrhu zgrade prilikom spasavanja slatkog mačeta! Brzo, spasilačka mreža! Usmeri crevo na prozore da prigušiš plamen dok iskaču. Pripremi se za akciju!

Ovaj komplet za igru sa igračkom LEGO® City Vatrogasna brigada (60321) bogat je inspiracijom za maštovitu igru. Namenjen je za uzrast od 7 i više godina, uključuje fabriku sardina na 3 nivoa sa sklopivim LEGO plamenovima i bačvom sa „tajnim sosom”, kao i vatrogasno vozilo i prikolicu koji ispaljuju elemente vode, vatrogasni motocikl i pikap šefa vatrogasne službe. Dodaj figure psa i mačke i 5 mini-figura, uključujući 2 junaka TV serije LEGO City Adventures i igra može da počne! Štampana i digitalna uputstva za gradnju Ovaj komplet uključuje štampano uputstvo za gradnju i interaktivno digitalno uputstvo za gradnju. Uz intuitivno digitalno uputstvo, koje je dostupno u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone i tablete, dolaze neverovatni alati za uveličavanje i rotiranje koji omogućavaju deci da vizualizuju svaki model iz svih uglova dok grade. Kreativna igra za decu Kompleti za igru LEGO City smeštaju decu u središte radnje, sa zgradama bogatim funkcijama, realističnim vozilima i uzbudljivim junacima koji inspirišu maštovitu igru zasnovanu na scenarijima iz stvarnog života.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code