Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

60341 Izazov akrobacije obaranja

Šifra proizvoda: 60341

Komplet sa uzbudljivim akrobacijskim takmičenjima za decu

2.599,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Oznaka:

Priguši svetlo za LEGO® City Stuntz izazov koji sija u mraku! Pridruži se zvezdama TV serije LEGO City Adventures Galaktičkoj Popi Star i Harlu Habsu u zabavnim akrobatskim takmičenjima uz ovaj neverovatan komplet za igru. Zauzmi poziciju u izazovu obaranja, pokreni akrobatski motor sa zamajcem, lansiraj ga da udari stub i osvoj nagradu! Ali ko će biti pobednik dana? Saznaćeš!

Deca koja vole da se takmiče uživaće u kompletu igračaka LEGO® City Izazov akrobacije obaranja (60341) sa elementima koji sijaju u mraku. Deca lansiraju motor sa zamajcem koji udara o stub i osvajaju nagradu. A uz 2 popularna LEGO City TV junaka sve je spremno za zabavno igranje uloga. Kombinuj ovaj komplet sa drugima iz opsega LEGO City Stuntz za još akrobatske akcije. Užitak u gradnji i igri za decu uzrasta od 5 i više godina Ovaj LEGO City Stuntz komplet igračaka sadrži jednostavan slikovni vodič za gradnju, tako da deca mogu da uživaju gradeći svoje LEGO igračke ili da se pridruže prijateljima i članovima porodice u zabavnom užitku gradnje i igre. Sjajne igračke za decu LEGO City kompleti za igru smeštaju decu u središte akcije sa sjajnim vozilima, višefunkcionalnim strukturama i zabavnim junacima koji inspirišu maštovito, otvoreno igranje uloga.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code