Akcija! Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

60342 Akrobatski izazov: Napad ajkula

Šifra proizvoda: 60342

Akrobatski komplet za decu sa tematikom pirata

2.599,00  RSD 2.079,20  RSD

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

Pokreni akcionu igru uz komplet LEGO® City Izazov akrobacije sa napadom ajkule (60342). Deca aktiviraju i pokreću motocikl sa zamajcem, izbegavajući kostura i okretni točak-ajkulu, udaraju o burad i otkrivaju skriveni kovčeg sa piratskim blagom. Samo dodaj 2 mini-figure, uključujući LEGO City TV junaka Čaka D. Goldberga – za višesatno maštovito igranje uloga.

Zabavna igračka za gradnju i igru namenjena deci uzrasta od 5 i više godina
Ovaj LEGO City Stuntz komplet igračaka sadrži jednostavan slikovni vodič za gradnju, tako da deca mogu da uživaju gradeći svoje LEGO igračke ili da se pridruže prijateljima i članovima porodice u zabavnom grupnom užitku gradnje i igre.

Dobro došli u kreativni svet LEGO City
LEGO City kompleti za igru smeštaju decu u središte akcije sa neverovatnim vozilima, višefunkcionalnim strukturama i inspirativnim junacima za realistično igranje uloga. Kombinujte ovaj komplet sa drugima iz asortimana LEGO City Stuntz za još akrobatske ekstravagancije!

Pridruži se pilotu iz TV serije LEGO® City Adventures Čaku D. Goldbergu u zabavnim akrobatskim performansima i takmičenjima. Zauzmi poziciju u Izazovu akrobacije sa napadom ajkule, pokreni krilati akrobatski motor sa zamajcem i pusti ga! Izbegni vrteći točak-ajkulu i udari burad da bi se ukazao kovčeg sa dijamantima. Ali čuvaj se strašnog kostura koji čuva blago!

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code