Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

60348 Lunarno lutajuće vozilo

Šifra proizvoda: 60348

Komplet za dečju igru istraživanja svemira

4.190,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Pridruži se astronautima u misiji inspirisanoj NASA-om da preuzmeš meteorit sa površine Meseca. Ukrcaj se u rover sa točkovima koji se kreću u svim smerovima, obezbedi vrata i kreni na mesto akcije. Obeleži zastavom lokaciju udarca, a zatim se lati posla. Upotrebi alate i skener rovera i ručke za bušenje da istražiš sadržaj meteora. Kada se uveriš da svemirska stena ne predstavlja pretnju, utovari je na nosač i kreni natrag u bazu!

Počastite mlade ljubitelje svemira ovim kompletom za igru LEGO® City Lunarno vozilo (60348), koji je inspirisan Nasom. Uz rover dolazi 12 točkića za upravljanje u svim smerovima, 2 ručke za istraživanje i prostor za 3 mini-figure astronauta, kao i okruženje meteorita za početak igre. Kombinuj ovaj komplet sa drugima iz univerzuma LEGO City Svemir za još veću zabavu u kosmosu. LEGO igračka za gradnju za decu uzrasta od 6 i više godina Ovaj komplet za igru uključuje postupno slikovno uputstvo za gradnju i interaktivno digitalno uputstvo za gradnju. Uz intuitivno digitalno uputstvo, koje je dostupno u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone i tablete, dolaze neverovatni alati za uveličavanje i rotiranje, koji omogućavaju deci da vizualizuju modele iz svih uglova dok grade. Dobro došli u univerzum mašte Kompleti za igru sa igračkom LEGO City Svemir sadrže modele bogate funkcijama, inspirisane stvarnim Nasinim mašinama, zatim vozila i svemirsku letelicu, kao i inspirativne junake astronaute za maštovitu, spontanu igru zasnovanu na svemirskim misijama iz stvarnog života.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code