Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

60356 Akrobatski motor: Meda

Šifra proizvoda: 60356

Prava akrobatska akcija za decu!

959,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Pridruži se kaskaderskom vozaču medi u akciji na neverovatnom akrobatskom motociklu zbog koje kliču mase. Stavi zabavnu meda-kacigu, pokreni zamajac motocikla i lansiraj se u izvođenje sjajnih trikova! Ovladaj rampama pri punoj brzini i izvedi visoke skokove i neverovatna sletanja na zadnje točkove. Drži se čvrsto… ovaj meda ne zna za strah!

Čekaju te sati uzbudljive igre uz komplet igračaka LEGO® City Meda i akrobatski motocikl (60356) za uzrast 5+, koji sadrži kul motocikl sa pogonom na zamajac za izvođenje neverovatnih skokova i trikova. Samo dodaj mini-figuru vozača sa ovom zabavnom meda-kacigom za neprekidnu akrobatsku akciju.

Interaktivna zabavna gradnja
Ovaj komplet sa igračkom kaskaderskim motociklom uključuje slikovni vodič za gradnju i aplikaciju LEGO Builder – digitalni vodič sa intuitivnim alatima za uveličavanje i rotiranje koji omogućavaju deci da vizualizuju gotov proizvod iz svih uglova dok grade.

Deca su glavne zvezde
LEGO City Stuntz kompleti smeštaju decu u središte akcije sa neverovatnim vozilima, realističnim strukturama i zabavnim junacima za maštovito igranje uloga. Kombinujte ovaj komplet sa drugima iz asortimana LEGO City Stuntz za akrobatske ekstravagancije!

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code