Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

60357 Akrobatski kamion i izazov sa vatrenim prstenovima

Šifra proizvoda: 60357

Neverovatna igračka kamion LEGO® City Akrobatski izazov

6.390,00  RSD

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

Spremi se za LEGO® City Izazov vatrenog prstena! Pomozi da se džinovski kamion doveze u odgovarajući položaj i postavi vatrene prstenove za prvi krug. Stavi zaštitnu kacigu i pokreni kaskaderski motor sa zamajcem. Projuri rampom za lansiranje velikom brzinom i savladaj 1… 2… 3 vatrena prstena! Povećaj razdaljinu između prstena i pojačaj izazov. Koliko daleko može da odleti ovaj kaskaderski motor? Možeš da saznaš!

Dovedi spektakl u grad uz LEGO® City Akrobatski kamion i izazov vatrenog prstena (60357). Ovaj akcioni komplet igračaka za uzrast 6+ uključuje sjajan kamion sa plamenim izduvnim levcima i ravnom prikolicom sa sklopivom rampom za lansiranje i 3 podesiva vatrena prstena. Samo dodaj kaskaderski motor sa pogonom na zamajac, kamiondžiju i 2 mini-figure Stuntz vozača za višesatnu akcionu igru.

Odštampani i digitalni vodič za gradnju
Uključuje slikovni vodič za gradnju i aplikaciju LEGO Builder – digitalni pomoćnik sa intuitivnim alatima za uveličavanje i rotiranje koji omogućavaju deci da vizualizuju modele iz svih uglova dok grade.

Sjajne igračke za decu
LEGO City igračke smeštaju decu u središte akcije sa realističnim vozilima, višefunkcionalnim strukturama i inspirativnim junacima za zabavno igranje uloga. Kombinujte ovaj komplet sa drugima iz asortimana LEGO City Stuntz za još akrobatske ekstravagancije.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code