Akcija! Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

60358 Sajber akrobatski motor

Šifra proizvoda: 60358

Kaskaderska zabava za decu sa visokim skokovima

959,00  RSD 767,20  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

Spremi se za akciju koja će podići masu na noge uz vozača akrobatskog sajber motocikla! Stavi kacigu, spusti vizir i pokreni akrobatski bicikl sa pogonom na zamajac. Lansiraj se sa rampi u visoke skokove, izvedi trikove i sletanje na 1 točku. Ovaj neonski LEGO® City Stuntz motocikl zaista je izvanredan!

Pokrenite dečju igru uz pomoć zabavnog kompleta LEGO® City Akrobatski sajber motocikl (60358) za uzrast 5+, koji sadrži igračku motocikl sa pogonom na zamajac za izvođenje sjajnih skokova i akrobacija. Samo dodaj LEGO City Stuntz vozača za neprekidnu akrobatsku akciju.

Uključuje štampano i digitalno uputstvo za gradnju
Deca mogu da prate slikovni vodič za gradnju igračke akrobatskog motocikla ili da uživaju u interaktivnom graditeljskom iskustvu uz aplikaciju LEGO Builder – digitalni vodič sa intuitivnim alatima za uveličavanje i rotiranje koji im omogućava da vizualizuju model iz svih uglova dok grade.

Sjajne igračke za decu
LEGO City kompleti za igru smeštaju decu u središte akcije sa neverovatnim vozilima, višefunkcionalnim strukturama i inspirativnim junacima za realistično igranje uloga. Kombinujte ovaj komplet sa drugima iz asortimana LEGO City Stuntz za još akrobatske ekstravagancije!

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code