Akcija! Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

60359 Izazov sa rampom i obručem

Šifra proizvoda: 60359

Akcioni LEGO® City Stuntz komplet

2.599,00  RSD 1.819,30  RSD

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

Odjuri do Izazova sa obručem na rampi i uživaj u spektakularnoj kaskaderskoj akciji! Postavi prsten za skokove u horizontalni položaj, pokreni motor sa zamajcem i projuri rampom za lansiranje brzinom potrebnom za „zakucavanje”. Oduvaj LEGO® plamen dok zakucavaš kroz obruč i penješ se na skali veština. Zatim prebaci prsten u vertikalni položaj i pripremi se za zvezdanu akrobatsku akciju!

Sati neverovatnog akrobatskog izlaganja i takmičenja čekaju te uz komplet igračaka LEGO® City Izazov sa obručem na rampi (60359). Deca postavljaju prsten za skokove u vertikalni ili horizontalni položaj, pokreću kaskaderski motor, lansiraju se sa rampe i obavljaju akcione akrobacije. Komplet uključuje LEGO City Stuntz vozača.

Zabavna gradnja i igra za decu uzrasta 5+
Ovaj LEGO City Stuntz komplet sadrži jednostavna štampana uputstva za gradnju i aplikaciju LEGO Builder – digitalni vodič sa intuitivnim alatima za uveličavanje i rotiranje koji omogućavaju deci da vizualizuju modele iz svih uglova dok grade.

Deca su zvezde predstave!
LEGO City kompleti za igru smeštaju decu u središte akcije sa realističnim vozilima, višefunkcionalnim strukturama i inspirativnim junacima za zabavno igranje uloga. Kombinujte ovaj komplet sa drugima iz asortimana LEGO City Stuntz za još akrobatske ekstravagancije.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code