Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za poručivanje. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

60360 Izazov sa okretnim obručima

Šifra proizvoda: 60360

Uzbudljiva kaskaderska akcija za decu sa 1 ili 2 igrača

4.190,00  RSD

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za poručivanje. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

Oznaka:

Spremi se za LEGO® City Izazov sa okretnom akrobacijom! Testiraj svoje veštine, organizuj epske performanse, takmiči s prijateljima ili porodicom. Zaključaj prstenove u položaju, pokreni kaskaderski motor sa zamajcem i ovladaj rampom munjevitom brzinom, a onda izvedi savršen skok. Zatim otključaj i zavrti prstenove da pojačaš izazov. Ko će osvojiti pobednički trofej? Saznaćeš. Srećno!

Deca uzrasta 6+ mogu da organizuju uzbudljive performanse, igre i takmičenja uz pomoć kompleta igračaka LEGO® City Izazov sa okretnom akrobacijom (60360), koji sadrži okretni dvostruki prsten za skokove, 2 rampe i 2 kaskaderska motora sa zamajcem. Samo dodaj 2 LEGO City Stuntz vozača motocikla i neka zabava počne.

Interaktivni digitalni vodič povećava zabavu gradnje
Komplet uključuje slikovni vodič za gradnju i aplikaciju LEGO Builder – digitalni vodič sa intuitivnim alatima za uveličavanje i rotiranje koji omogućavaju deci da vizualizuju modele iz svih uglova dok grade.

Sjajne igračke za decu
LEGO City kompleti za igru smeštaju decu u središte akcije sa realističnim vozilima, višefunkcionalnim strukturama i zabavnim junacima koji inspirišu maštovito, spontano igranje uloga. Kombinujte ovaj komplet sa drugima iz asortimana LEGO City Stuntz za još bolje performanse i takmičenja.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code