Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

60361 Ultimativni kaskaderski izazov

Šifra proizvoda: 60361

Prava akrobatska akcija za 1 ili 2 igrača

10.790,00  RSD

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

Pripremi se za Vrhunski izazov za kaskadere! Testiraj svoje veštine, organizuj epske performanse i takmiči se za pobednički trofej. Pokreni kaskaderski motor sa zamajcem, prkosi gravitaciji u petlji od 360°, lansiraj se sa rampe, oduvaj vatreni prsten i zatim kreni vertikalnim usponom na vanzemaljskom tornju pod punom brzinom da stigneš do svemirskog broda. Zatim kombinuj izazove da bi postalo teže. Drži se!

Višesatna akciona zabava čeka uz LEGO® City Vrhunski izazov za kaskadere (60361). Ovaj trofunkcionalni 7+ komplet sadrži 2 kaskaderska motora i 3 kaskaderske sprave za kombinovanje, uključujući petlju od 360°, vatreni prsten i zabavan izazov sa „vanzemaljskim tornjem”. Deca mogu da testiraju svoje veštine, organizuju epske performanse i takmiče se sa prijateljima i porodicom ne bi li osvojili pobednički trofej.

Interaktivna zabavna gradnja
Ovaj LEGO City Stuntz komplet igračaka uključuje štampani vodič za gradnju i aplikaciju LEGO Builder za pametne telefone i tablete, koja sadrži intuitivne alate za uveličavanje i rotiranje koji omogućavaju deci da vizualizuju modele iz svih uglova dok grade.

Kreativni svet LEGO City
LEGO City kompleti za igru koji se grade smeštaju decu u središte akcije sa neverovatnim vozilima, višefunkcionalnim strukturama i inspirativnim junacima za realistično igranje uloga. Kombinujte ovaj komplet sa drugima iz asortimana LEGO City Stuntz za još više akrobatske ekstravagancije!

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code