Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

60389 Garaža za modifikovanje automobila

Šifra proizvoda: 60389

Komplet sa funkcionalnom radionicom za modifikovanje automobila

6.390,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

Dobro došli u LEGO® City Garaža za modifikovanje automobila. Upotrebi pametan zid za konfiguraciju i napravi neverovatne dizajne. Pomozi mehaničarima da postave kul farove, zadnje spojlere i branike za reli i drift trke. Odvezi vozila na platforme za modifikaciju, farbanje i zavarivanje. Upotrebi dizalicu za montiranje različitih motora i poseti stanicu za štelovanje pre nego što kreneš. Ova radionica je neverovatna!

Komplet LEGO® City Garaža za modifikovanje automobila (60389) uključuje radionicu sa kul funkcijama i 2 prilagodljiva automobila igračke. Deca mogu da biraju iz asortimana motora i modularnih prednjih i zadnjih odeljaka, sa različitim farovima, branicima i spojlerima, i da realizuju svoje kreacije. Uključuje figure 2 mehaničara i 2 vozača sa zabavnim dodacima.

Interaktivna uputstva pojačavaju zabavu gradnje
Komplet 6+ sadrži jednostavan slikovni vodič za gradnju i aplikaciju LEGO Builder – interaktivni vodič za gradnju sa intuitivnim alatima za uveličavanje i rotiranje koji omogućavaju deci da vizualizuju modele iz svih uglova dok grade.

LEGO City Neverovatna vozila – sjajne igračke za decu
Deca odrastaju okružena neverovatnim vozilima i mašinama, a sa kompletom za gradnju LEGO City Neverovatna vozila – mogu temeljno da ih istražuju, uz realistične modele i zabavne junake koji inspirišu spontanu maštovitu igru.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code