Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

70688 Kajeva spinđicu nindža obuka

Šifra proizvoda: 70688

Okretna NINJAGO® akciona igračka sa Kajem

1.199,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Oznaka:

Pomozi Kaju da ovlada spindžicu veštinama uz ovaj spiner sa neverovatnom nindža akcijom. Ubaci ga u spiner, povuci kanap i posmatraj ga kako se mahnito obrće ukrug. Od suštinskog je značaja da usavrši svoje balansiranje. Zadaj mu izazove sa sve većom i većom kulom za trening! Tvoj je posao da pripremiš Kaja za borbu i da mu pomogneš da ostvari svoj maksimalni potencijal.

Komplet za igru Kajeva spindžicu nindža obuka (70688) omogućava entuzijastičnim ljubiteljima NINJAGO®-a uzrasta 6+ da pomognu svom heroju da usavrši svoje veštine uz pomoć zabavne i interaktivne igračke. Deca će uživati u beskrajnim satima akcionog igranja uloga dok sprovode Kaja kroz uzbudljiv program nindža-obuke uz pomoć ove akcione igračke. Okretne avanture! Deca će uživati dok ubacuju Kaja u okretnu igračku, povlače kanap i posmatraju ga kako se velikom brzinom okreće na ravnim površinama ili visoko na svom tornju za balansiranje. Mini-figura Kaja, koja će biti dostupna od marta 2022, ima ekskluzivni i nikada do sada viđeni izgled elementarne snage. Zabavan digitalni užitak za LEGO graditelje Komplet za igru sadrži interaktivno digitalno uputstvo za gradnju – za još zabavniji užitak. Alati za uveličavanje i rotiranje, koji su dostupni u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone i tablete, pomažu vam da vizualizujete model dok gradite. Deca takođe mogu da sačuvaju svoj napredak u svakom trenutku u aplikaciji.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code