Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

70689 Lojdova spinđicu nindža obuka

Šifra proizvoda: 70689

Okretna NINJAGO® akciona igračka sa Lojdom

1.199,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Oznaka:

Udruži se sa Lojdom i pomozi mu da ovlada spindžicu veštinama uz pomoć ove neverovatne igračke spinera. Ubaci ga u spiner, povuci kanap i posmatraj kako se brzo okreće ukrug. Zadaj mu izazove i saznaj da li može da izbegne 3 plamene bombe koje su postavljene ispred njega. Tvoj je zadatak da pripremiš Lojda za borbu!

Komplet za igru Lojdova spindžicu nindža-obuka (70689) omogućava ljubiteljima NINJAGO®-a uzrasta 6+ da pomognu svom nindža-heroju da usavrši svoje veštine uz pomoć zabavne i interaktivne akcione igračke spinera. Deca će uživati u beskrajnim satima akcionog igranja uloga dok sprovode Lojda kroz neustrašive izazove uz pomoć ove akcione igračke. Okretne avanture! Deca će uživati dok ubacuju Lojda u okretnu igračku, povlače kanap i posmatraju ga kako se velikom brzinom okreće i pokušava da izbegne 3 aktivirane bombe. Mini-figura Lojda, koja će biti dostupna od marta 2022, ima ekskluzivni i nikada do sada viđeni izgled elementarne snage. Zabavan digitalni užitak za graditelje Komplet za igru sadrži interaktivno digitalno uputstvo za gradnju – za još zabavniji užitak. Alati za uveličavanje i rotiranje, koji su dostupni u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone i tablete, pomažu vam da vizualizujete model dok gradite. Graditelji takođe mogu da sačuvaju svoj napredak u svakom trenutku u aplikaciji.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code