Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

71402 Dodatni likovi, serija 4

Šifra proizvoda: 71402

Dodatni likovi za još više zabave sa LEGO® Super Mariom™!

499,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Unesi dodatnu akciju u LEGO® Super Mario™ nivoe koje gradiš pomoću 10 kolekcionarskih paketa sa junacima. Svaki paket Serije 4 sadrži junaka koji se gradi sa oznakom akcije koji se dodaje početnom nivou. To može biti Mekakupa, Para-Bidibad, Stindžbi ili Buli. Možda je to Frizi, Mrav vojnik, Gumbrat, Koin Kofer ili Plašljivi pacov. Ili je to možda slatka beba pingvin. Otvori paket i saznaj!

Napravi još više akcionih modela uz pomoć kolekcionarskih Paketa s junacima – Serija 4 (71402) za uzrast od 6 i više godina. Svaki paket sadrži misteriju, junaka koji se gradi sa akcionom oznakom, kao i malu građu koja će se koristiti kao izložbeno postolje ili za unapređenje igre. Postoji 10 LEGO® Super Mario™ junaka za sakupljanje: Mekakupa, Para-Bidibad, Stindžbi, Buli, Frizi, Mrav Vojnik, Gumbrat, Koin Kofer, Plašljivi Pacov i beba pingvin. Svaki je namenjen za korišćenje sa kompletom Početnog nivoa (71360 ili 71387), koji je neophodan za interaktivnu igru. Štampana i digitalna uputstva Zabavan spontani poklon ili nagrada za decu, svaki paket sadrži uputstvo za gradnju. Takođe možete da pronađete uputstvo u propratnoj aplikaciji LEGO Super Mario, kao i digitalne alatke za prikaz – iskustvo gradnje biće još zabavnije. Igraj se bez ograničenja Kompleti za igru sa igračkom LEGO Super Mario donose junake Super Mario™ u stvaran svet. Početni nivoi i kompleti za proširenje, kao i dodatni kompleti, omogućavaju graditeljima da proširuju, transformišu i kreiraju neograničene nivoe.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code