Akcija! Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

71412 Veliko zlo ostrvo – set za proširenje

Šifra proizvoda: 71412

Veliki LEGO® Super Mario™ junaci za igru i izlaganje

VAŽNO!

Figure Super Marija, Luiđija i Breskvice se ne dobijaju u ovom setu.

Za kompletnu igru je neophodan jedan od sledeća tri osnovna modela:

5.990,00  RSD 5.391,00  RSD

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

Poseti Veliko zlo ostrvo za velike borbe! Skoči na ispaljivač da pošalješ Velikog Gumbu u vazduh i zgazi Gumbu normalne veličine, pronađi kocku ? i osvoj Super Star moć, novčiće i dodatno vreme. Obori Velikog Kupa Trupu, zavrni vrh tornja i obori Igija. Uz ove junake dolaze postolja za izlaganje od kocki, a možeš i da ih postaviš u nivoe koje napraviš.

Napravi Veliko zlo ostrvo sa velikim neprijateljskim junacima uz ovaj LEGO® Super Mario™ komplet za proširenje (71412). Uključuje 3 Super Mario figure koje će biti dostupne od avgusta 2022: Igi, Veliki Kupa Trupa i Veliki Gumba (kao i Gumba normalne veličine). Svaki sadrži postolje za izlaganje od kocki, koje mališani mogu da povezuju za interaktivnu igru sa figurama LEGO® Maria™, LEGO® Luiđija™ ili LEGO® Breskvice™ (nisu priložene). Zabavne funkcije uključuju skrivenu kocku ? koja pruža različite nagrade, ispaljivač koji lansira Velikog Gumbu u vazduh i izazov sa klackalicom u kom će se obriti Igi. (Napomena: potreban je Početni nivo 71360, 71387 ili 71403 za igru.) Društvena aplikacija Ovaj komplet igračaka fantastičan je poklon za decu uzrasta od 7 i više godina. Preuzmi aplikaciju LEGO Super Mario, u kojoj ćeš naći uputstvo za gradnju, inspirativne ideje i još toga što će pojačati kreativni užitak. Kolekcionarske igračke Modularni LEGO Super Mario početni nivoi i kompleti za proširenje omogućavaju ljubiteljima da proširuju, transformišu i kreiraju jedinstvene nivoe za igru sakupljanja digitalnih novčića.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code