Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

71414 Konkdorov Nogin Boper – set za proširenje

Šifra proizvoda: 71414

Porazi Konkdora ili će te kljucnuti!

VAŽNO!

Figure Super Marija, Luiđija i Breskvice se ne dobijaju u ovom setu.

Za kompletnu igru je neophodan jedan od sledeća tri osnovna modela:

1.899,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Da li možeš da poraziš Konkdora? Skoči na okidač ispred ovog ogromnog junaka sa dugačkim vratom, velikim kljunom i kul naočarima. Ali čuvaj se – čim dospeš na okidač, Konkdor će pokušati da te kljucne. Porazi ga tako što ćeš skočiti na njegovu glavu, zatim skoči na odskočnu dasku da bi se ponovo podigao!

LEGO® Super Mario™ fanovi mogu da se suoče sa velikim junakom uz pomoć kompleta za proširenje Konkdorov Nogin Boper (71414). Sadrži veliku figuru neprijatelja Konkdora koja se gradi za borbu sa interaktivnom figurom LEGO® Maria™, LEGO® Luiđija™ ili LEGO® Breskvice™ (nije priložena). Skoči na okidač i izbegni Konkdorov veliki kljun i dugački vrat kojima napada, zatim skoči na njegovu glavu i porazi ga. Skoči na odskočnu dasku da bi se Konkdor ponovo podigao.

Društvena aplikacija
Ovaj komplet kreativnih igračaka odličan je poklon za decu uzrasta 6+ koja poseduju LEGO Super Mario Početni nivo (71360, 71387 ili 71403 – koji je potreban za igru). Preuzmite aplikaciju LEGO Super Mario za uputstva za gradnju, inspirativne ideje i još toga što će unaprediti kreativni užitak.

Podigni igru na viši nivo
LEGO Super Mario početni nivoi i kompleti za proširenje sa kolekcionarskim igračkama omogućavaju ljubiteljima da proširuju, transformišu i prilagođavaju jedinstvene nivoe za igru sakupljanja digitalnih novčića.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code