Akcija! Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

71415 Odelo Ledenog Maria i Zaleđeni svet – set za proširenje

Šifra proizvoda: 71415

Sjajan komplet za proširenje sa odelom Ledenog Marija

VAŽNO!

Figure Super Marija, Luiđija i Breskvice se ne dobijaju u ovom setu.

Za kompletnu igru je neophodan jedan od sledeća tri osnovna modela:

3.090,00  RSD 2.163,00  RSD

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

Obuci odelo Ledenog Marija i osnaži se za akciju u Zaleđenom svetu! Klizaj po ledu i gađaj neprijatelje ledenim kuglama. Lansiraj Kuligana u ledeni blok i razbij ga da bi se ukazao Gumba. Porazi oba neprijatelja i sakupi nagradne novčiće!

Deca mogu da naprave LEGO® Super Mario™ ledeni nivo uz pomoć kompleta za proširenje Odelo Ledenog Marija i Zaleđeni svet (71415). Sadrži odelo Ledenog Marija koje LEGO® Mario™ (figura nije priložena) može da nosi i LEGO figure Kuligana i Gumbe. Plava ledena pločica aktivira zvuk klizanja iz LEGO Maria kada „kliza” po njoj. Tu je i ispaljivač koji lansira Kuligana u ledeni blok od kocki – kada se ledeni blok razbije, pojavljuje se Gumba. (Napomena: za igru je potreban Početni nivo 71360, 71387 ili 71403.)

Podeli kreativnu zabavu
Vrhunski poklon za decu uzrasta 6+ uz koji mogu da se priključe najpopularnijem trendu – ovaj komplet igračaka idealan je za solo ili grupnu igru. Aplikacija LEGO Super Mario pruža uputstva za gradnju i još toga.

Kreativnost bez ograničenja
LEGO Super Mario početni nivoi i kompleti za proširenje omogućavaju ljubiteljima da proširuju, transformišu i prilagođavaju jedinstvene nivoe za višesatnu igru sakupljanja novčića.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code