Akcija! Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

71416 Vožnja na talasu lave – set za proširenje

Šifra proizvoda: 71416

Provozaj se na talasu lave!

VAŽNO!

Figure Super Marija, Luiđija i Breskvice se ne dobijaju u ovom setu.

Za kompletnu igru je neophodan jedan od sledeća tri osnovna modela:

4.590,00  RSD 4.131,00  RSD

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

Spremi se da se provozaš na talasu lave! Skoči na lava-podizač i nastavi da se ljuljaš na crvenoj užarenoj lavi. Samo pazi da ne upadneš u plamenove ispod. I čuvaj se Fajer Broa iz obližnje kule! Ukloni Lava Bable sa vrhova talasa – porazi i njih i Fajer Broa i sakupi još novčića!

Deca mogu da kreiraju crveni užareni nivo u LEGO® Super Mario™ svetu uz pomoć kompleta za proširenje Vožnja na talasu lave (71416). Sadrži oscilirajući talas lave sa lava-podizačem na kom može da se vozi figura LEGO® Maria™, LEGO® Luiđija™ ili LEGO® Breskvice™ (nije priložena). Igrači osvajaju digitalne novčiće za uspešno zadržavanje na pokretnom talasu i za savladavanje 2 Lava Babla na svakom kraju. Ovaj komplet, koji je idealan za društvenu igru, takođe sadrži i Fajer Broa koga treba poraziti.

Društvena aplikacija
Preuzmi aplikaciju LEGO Super Mario koja sadrži uputstvo za gradnju, kao i inspirativne savete i druge zabavne sadržaje koji unapređuju kreativni užitak dece.

Ideja za poklone
Ovaj kolekcionarski komplet fantastičan je poklon za decu uzrasta 7+ koja vole Super Maria™ i poseduju LEGO Super Mario Početni nivo (71360, 71387 ili 71403 – potreban je za igru). Ovaj i brojni drugi kompleti za proširenje omogućavaju fanovima da proširuju, transformišu i kreiraju nove jedinstvene nivoe za višesatnu igru sakupljanja novčića.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code