Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

71759 Hram nindža-zmaja

Šifra proizvoda: 71759

NINJAGO® komplet sa zmajem, uz koji mala deca uče da grade

5.690,00  RSD

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

Uleti u borbu sa Nijom i njenim nindža-zmajem protiv dvojca nesnosnih zmijskih ratnika! Ovi neprijatelji žarko žele da uzmu zmajevo jaje koje Kaj štiti u nindža-hramu. Lukava Zmija je spremna da krene u poteru na superbrzom motociklu, dok je Mehanička Kobra naoružana kopljem i spremna da ispali iz moćnog katapulta na tebe. Jako je važno da trijumfuješ i spasiš NINJAGO® grad!

Komplet Nindža-hram zmajeva (71759) pomaže deci uzrasta 4+ da razviju veštine gradnje. Sadrži podesivog zmaja, 2 nindža-hrama, 2 podesiva drveta, zmajevo jaje i 4 mini-figure: nindže Kaja i Niju, kao i negativce Mehaničku Kobru i Lukavu Zmiju. Komplet koji inspiriše male graditelje Ovaj nindža-komplet je posebno osmišljen da deci uzrasta od 4 i više godina pruži briljantan užitak u gradnji i igri. U kutiji se u sklopu svake kesice sa kockama nalazi model i junak koji se gradi tako da deca mogu brzo da započnu akciju. Tu je i kocka za početnike koja obezbeđuje delimično konstruisanu bazu od koje deca počinju da grade zmaja. Digitalna zabava za celu porodicu Ovaj komplet za igru sadrži interaktivno digitalno uputstvo za gradnju koje omogućava još zabavniji užitak za male graditelje. Alati za uveličavanje i rotiranje, koji su dostupni u besplatnoj aplikaciji LEGO® Building Instructions za pametne telefone i tablete, pomažu maloj deci da vizualizuju model dok grade. Mogu da sačuvaju svoj napredak u svakom trenutku u aplikaciji.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code