Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za poručivanje. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

71769 Kolov zmajski kruzer

Šifra proizvoda: 71769

5.990,00  RSD

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za poručivanje. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

Oznake: ,

Komplet za gradnju LEGO® NINJAGO® Kolov kruzer sa zmajem (71769) omogućava deci uzrasta 8+ da rekonstruišu zabavne scene iz TV serije NINJAGO: Crystallized. Nindža-vozila sadrže impresivne zlatne munja-mačeve koji mogu da se gurnu napred u režimu napada zmaja, 2 pucača studova, 4 velike gume i sedište za vozača i suvozača za postavljanje mini-figura.

Savršen komplet koji će podstaći dečju strast prema nindža-akciji
Ovaj NINJAGO komplet za gradnju sa vozilom uključuje 4 mini-figure: Kaja Zlatnog Zmaja, sa elementarnim oružjem i parom zlatnih zmajevih krila koja krase šiljci, Zlatnog Kola, serpentinskog Generala Asfiru, naoružanog kristalnim oružjem i Vendžstoun Bruta sa mačem.

Kul igračke za male nindže
NINJAGO igračke transportuju decu u uzbudljiv svet akcione fantazije, gde mogu da se udruže sa Kolom, Kajem, Nijom i svim članovima nindža-družine, suoče se sa grupom opasnih zlikovaca i igraju avantura sa bogatom kolekcijom kompleta koja uključuje mekove, automobile, zmajeve i hramove.

Lansiraj se u epsku borbu u Kolovom kruzeru sa zmajem! Zli serpentinski General Asfira ukrao je Kajevo elementarno oružje, a ti moraš da ga povratiš. Čoveče! Čuvaj se Vendžstoun Bruta i njegovih opasnih kristala. Uzvrati udarac brzo i snažno tako što ćeš transformisati kruzer u režim napada zlatnog zmaja. Samo ti možeš da sprečiš neprijatelje nindži da sve u NINJAGO® gradu pretvore u zombije!

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code