Akcija! Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za poručivanje. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

71771 Hram Kralja kristala

Šifra proizvoda: 71771

Spektakularni NINJAGO® komplet sa hramom i 6 mini-figura

9.590,00  RSD 8.631,00  RSD

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za poručivanje. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

Popni se na vrh hrama i povrati ukradeno nindža elementarno oružje. Ali oprezno – pun je opasnih zamki koje treba da te zaustave! Moraš da zaobiđeš zamke i uzmeš oružje od Kralja kristala na tronu pre nego što poraziš i njega i Vendžstoun stražara u konačnoj borbi. Na tebi je da osujetiš njihov plan za osvajanje NINJAGO® grada!

Komplet Hram Kralja kristala (71771) omogućava deci uzrasta od 8 i više godina da rekonstruišu omiljene scene iz TV serije NINJAGO®: Crystallized. Hram je pun kul karakteristika i funkcija, uključujući tron Kralja kristala, lebdeći zatvor i nekoliko zamki. Komplet koji će očarati strastvene ljubitelje nindži Kristalni hram uključuje 6 mini-figura uz pomoć kojih se ljubitelji nindži igraju akcionih avantura. Tu su 4 ekskluzivne nindža mini-figure: Kol, Zejn, Kaj i Džej, kao i ekskluzivna mini-figura Kralja kristala sa 4 ruke i Vendžstoun stražara sa kristalnim oklopom. Zabavan digitalni užitak za LEGO® graditelje Komplet za igru sadrži interaktivno digitalno uputstvo za gradnju – za još zabavniji užitak. Alati za uveličavanje i rotiranje, koji su dostupni u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone i tablete, pomažu vam da vizualizujete model dok gradite. Graditelji takođe mogu da sačuvaju svoj napredak u svakom trenutku u aplikaciji.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code