Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

71776 Džejev i Nijin trkački automobil EVO

Šifra proizvoda: 71776

Akcioni LEGO® NINJAGO® komplet za igru sa igračkom pucačkim automobilom

6.390,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Dojuri u bitku sa Džejom i Niom u njihovom neverovatnom trkačkom automobilu i porazi zle zmije. Gledaj iznad glave! Boa Uništitelj upravlja oklopnim helikopterom, a Mehanička Kobra je spremna da skoči dole. Odvoji letača iz automobila da bi Nia mogla da se vine u akciju dok Jay ispaljuje iz moćnih pucača automobila. Za obavljenu misiju bićeš nagrađen/-a kolekcionerskom zastavicom za timski rad.

Komplet za gradnju Džejov i Nijin trkački automobil EVO (71776) omogućava deci uzrasta 7+ da se igraju uzbudljivih avantura u NINJAGO® City. Nindža-komplet za igru sadrži sjajan oklopni trkački automobil sa dva pucača i odvojivim letačem, kao i zmijski helikopter sa rotacionim sečivima. Nindža-heroji protiv zmijskih ratnika Impresivni nindža komplet za igru uključuje 4 mini-figure: Džeja naoružanog mačem, Niju sa kopljem, Mehaničku Kobru sa mačem i Bou Uništitelja. Dostupno od januara 2022 – kada deca poraze neprijatelje nindži i obave misiju, dobijaju nagradu: kolekcionarsku zastavicu. Digitalni užitak za strastvene LEGO® graditelje Uz komplet za igru dolazi interaktivno digitalno uputstvo za gradnju, uz koje je iskustvo gradnje još zabavnije. Alati za uveličavanje i rotiranje, koji su dostupni u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone i tablete, omogućavaju vam da vizualizujete model dok gradite. Graditelji mogu i da sačuvaju napredak u svakom trenutku u aplikaciji.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code