Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

71777 Kajev zmajeviti spindžicu okret

Šifra proizvoda: 71777

Uzbudljiva NINJAGO® akciona igračka sa Zmajevitim Kajem

1.199,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Oznaka:

Obuci Zmajevitog Kaja da unapredi svoje nindža veštine pomoću ovog sjajnog kursa sa preprekama! Postavi ga unutar spinera, udari jednu od njegovih ruku i posmatraj kako izvodi neverovatan salto unazad. Potrebno je da izbegne plamene prepreke, da porazi opasnog imperijalnog droida i dohvati vredni element energetskog jezgra zlatnog zmaja na vrhu plamenog držača. Nastavi da vežbaš i zaštiti novi NINJAGO® svet!

Akciona igračka Kajev zmajeviti spindžicu okret (71777) omogućava nindžama uzrasta 6+ da obučavaju svog heroja i pomognu mu da unapredi svoje spindžicu veštine koje pokreće moć zmaja. Deca mogu da uživaju u neograničenoj zabavi uz pomoć ovog uzbudljivog kompleta igračaka u beskrajnim satima obučavanja Zmajevitog Kaja za izvođenje sjajnih trikova samostalno ili sa prijateljima.

Pomozi nindži da razvije spindžicu veštine
Deca mogu da postave Zmajevitog Kaja u spiner, zatim da čuknu jednu od njegovih ruku i da posmatraju kako Kaj izvodi neverovatan salto unazad. Njegov zadatak je da izbegne elemente plamenih prepreka, da savlada figuru imperijalnog droida i dohvati kolekcionarski element energetskog jezgra zlatnog zmaja sa vrha plamenog držača od kocki. Tu je i narandžasti element moći zmaja, a deca mogu da sakupe još 4 u različitim bojama u drugim NINJAGO® kompletima.

Zabavan digitalni užitak za LEGO® fanove
Neka aplikacija LEGO Builder vodi vas i vaše dete kroz jednostavnu i intuitivnu avanturu gradnje. Uveličajte i rotirajte modele u 3D rezoluciji, sačuvajte postavke i pratite napredak.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code