Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

71779 Lojdov zmajeviti spindžicu okret

Šifra proizvoda: 71779

Vrtoglava NINJAGO® akcija sa Zmajevitim Lojdom

1.199,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Oznaka:

Pripremi se za obuku Zmajevitog Lojda kako bi mogao da unapredi svoje nindža veštine na kursu sa preprekama u Velikoj šumi! Stavi ga u spiner, zavrti ga i posmatraj kako se brzo rotira. Potrebno je da se kreće brzo i agilno da bi izbegao prepreke sa šiljcima, porazio opasnog imperijalnog droida i dohvatio dragoceni element energetskog jezgra zlatnog zmaja koji se nalazi u činiji. Nastavi da vežbaš i zaštiti novi NINJAGO® svet!

Akciona igračka Lojdov zmajeviti spindžicu okret (71779) omogućava fanovima nindži uzrasta 6+ da obuče svog heroja i pomognu mu da unapredi svoje spindžicu veštine koje pokreće moć zmaja. Komplet sa okretnom igračkom pruža deci beskrajne opcije igre u zabavnim satima pripreme Zmajevitog Lojda za izbegavanje prepreka u Velikoj šumi, samostalno ili sa prijateljima.

Pomozi nindži da razvije spindžicu veštine
Deca mogu da postave Zmajevitog Lojda u spiner ukrašen sa 3 ekskluzivna elementa moći zelenog zmaja, da ga zavrte i posmatraju kako se brzo rotira. Njegov zadatak je da izbegne elemente prepreka sa šiljcima, da porazi imperijalnog droida i dohvati kolekcionarski element energetskog jezgra zlatnog zmaja iz činije. Tu je i element moći zelenog zmaja, a deca mogu da sakupe još 4 u različitim bojama u drugim NINJAGO® kompletima.

Zabavan digitalni užitak za LEGO® fanove
Neka aplikacija LEGO Builder vodi vas i vaše dete kroz jednostavnu i intuitivnu avanturu gradnje. Uveličajte i rotirajte modele u 3D rezoluciji, sačuvajte postavke i pratite napredak.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code