Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

71780 Kajev nindža trkački automobil EVO

Šifra proizvoda: 71780

Fantastičan LEGO® NINJAGO® komplet za gradnju sa automobilom

1.199,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

Oznaka:

Pomozi Kaju da transformiše svoj izuzetan nindža trkački automobil za munjevite, uzbudljive avanture u NINJAGO® gradu! Uskoči u kabinu i provozaj se u terenskom vozilu sa mega-gumama i zlatnim krilnim spojlerom. Kada zaustaviš vozilo, zameni točkove i nadogradi ga u još snažniji i brži ulični trkač, spreman za uzbudljive obračune! Da li možeš da pomogneš Kaju da postigne maksimalnu brzinu i pobedi?

Omogućite fanovima nindži uzrasta 6+ da uživaju u brzim uzbuđenjima uz komplet za gradnju Kajev nindža trkački automobil EVO (71780). Ovaj LEGO® NINJAGO® automobil sadrži kabinu koja se otvara i impresivan zlatni krilni spojler na poleđini. Može da se nadogradi iz terenskog vozila u ulični trkački automobil tako što se zamene 4 točka.

Najbolje nindža igračke za decu
Komplet sadrži fantastičnu mini-figuru Kaja, koji je naoružan sa 2 zlatne katane i može da se ubaci u kabinu za vožnju crvenog NINJAGO automobila. Inspirisaće decu da uživaju u organizovanju beskrajnih sati trkačke akcije na ulicama NINJAGO grada.

Zabavno digitalno iskustvo za fanove LEGO-a
Neka aplikacija LEGO Builder vodi vas i vaše dete kroz jednostavnu i intuitivnu avanturu gradnje. Uveličajte i rotirajte modele u 3D rezoluciji, sačuvajte postavke i pratite napredak.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code