Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

71783 Kajev vozač meka EVO

Šifra proizvoda: 71783

Zadivljujući LEGO® NINJAGO® komplet sa motorom i mekom

5.390,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

Oznake: ,

Zatutnji u borbu sa Kajem u odelu meka na moćnom motociklu. On i Nia treba da poraze zelene boun ratnike! Boun kralj je naoružan mačem, a Boun lovac ima pijuk od kostiju i mač. Možeš da osiguraš pobedu nadogradnjom nindža motocikla zlatnim elementima. Ako postigneš uspeh u ovom izazovu, dobijaš nagradu u vidu kolekcionarske zastavice za fokus.

Mali graditelji uzrasta 7+ i fanovi kul vozila mogu da organizuju fantastične obračune dobra i zla uz pomoć ovog akcionog kompleta Kajev vozač meka EVO (71783). Sadrži podesivog meka i kul motocikl, koji može da se nadogradi u veći model dodavanjem zlatnih bočnih panela i velike zlatne oštrice.

Borba dobra i zla
Ovaj komplet za gradnju uključuje 4 mini-figure: Kaja i Niju, pri čemu oboje imaju mačeve, Boun kralja sa mačem, i Boun lovca sa pijukom od kostiju i mačem. Ukoliko uspešno odgovore na izazov deca dobijaju kolekcionarsku zastavicu za fokus, koja može da se izloži na nindža motociklu.

Zabavan digitalni užitak za LEGO graditelje
Neka aplikacija LEGO Builder vodi vas i vaše dete kroz jednostavnu i intuitivnu avanturu gradnje. Uveličajte i rotirajte modele u 3D rezoluciji, sačuvajte postavke i pratite napredak.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code