Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

71784 Džejova munja letelica EVO

Šifra proizvoda: 71784

Neverovatan LEGO® NINJAGO® mlazni avion

1.199,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

Vini se u nebo sa Džejom u njegovoj neverovatnoj munjevitoj letelici i zaštiti NINJAGO® grad! Ne ispuštaj iz vida zlikovce dok patroliraš vazdušnim prostorom iznad nindžine kuće. Kada sletiš, nadogradi letelicu tako da izgleda još veće i strašnije dodavanjem zlatnih oštrica, kormila i 2 moćna ispaljivača studova, pre nego što ponovo odjuriš među oblake. Sada na prvi znak opasnosti možeš da ospeš paljbu iz ispaljivača!

Pružite fanovima nindži uzrasta 7+ priliku da se vinu u oblake iznad NINJAGO® grada uz Džejovu munjevitu letelicu EVO (71784). Ova neverovatna letelica može da se nadogradi u još veći i još strašniji model dodavanjem 2 ispaljivača studova, zlatnih oštrica i zlatnog kormila.

Najbolje vazdušne avanture za ljubitelje nindži
Ovaj komplet za gradnju sa munjevitom letelicom sadrži mini-figuru Džeja, koju deca postavljaju u kabinu i igraju se letećih nindža avantura. Deca mogu i da ga kombinuju sa drugim NINJAGO kompletima u kolekciji i da još više uživaju u akcionoj igri.

Aplikacija LEGO® Builder
Neka aplikacija LEGO Builder vodi vas i vaše dete kroz jednostavnu i intuitivnu avanturu gradnje. Uveličajte i rotirajte modele u 3D rezoluciji, sačuvajte postavke i pratite napredak.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code