Rasprodato - Ovaj proizvod trenutno nemamo na lageru

75245 Star Wars Advent kalendar

Šifra proizvoda: 75245

Oseti prazničnu Silu uz LEGO® Star Wars™ Božićni kalendar 2019

4.190 din

5.00 out of 5 based on 1 customer rating(s)
1 Komentar(a)

Rasprodato - Ovaj proizvod trenutno nemamo na lageru

Spremi se za svečanu zabavu uz LEGO® Star Wars™ božićni kalendar 2019. Iza 24 vrata naći ćeš Star Wars zvezdane brodove, kul mini-figure, kao i par iznenađenja sa tematikom Božića! Postoji takođe i prostirka za igru na rasklapanje gde možeš da se igraš neverovatnih scena avanture na ostrvu Ahch-To. Sa ovogodišnjim kalendarom do Božića ti treba manje vremena nego da se zaljubiš u porga!

Omogućite da svaki ljubitelj započinje dan uz galaktičku poslasticu u decembru uz komplet 75245 LEGO® Star Wars™ Božićni kalendar 2019. Iza svakih vrata nalazi se junak Star Wars-a koji se gradi, zvezdani brod, vozilo ili druga kolekcionarska igračka koja se gradi, kao i 2 ekskluzivne LEGO figure sa tematikom Božića. Kada otvorite sva vrata, naći ćete i prostirku za igru koja se rasklapa sa šarenolikom scenom ostrva Ahch-To koja omogućava deci da se igraju epskih avantura Star Wars-a. Ovaj dečiji božićni kalendar sjajan je Star Wars poklon i zabavan način da im se podari praznično uzbuđenje.

  • Otvori vrata svakog dana da otkriješ 24 LEGO® Star Wars™ igračaka za gradnju koje treba da napraviš.
  • Ovaj komplet LEGO® Star Wars™ Božićni kalendar 2019 sadrži 6 mini-figura i 4 LEGO® figura droida.
  • Uključuje 13 mini-kolekcionarskih predmeta: First Order Star Destroyer, Kylo Ren-ova letelica, blaster Stormtrooper-a, Poe-ov X-wing, transporter trupe otpora, ostrvo Ahch-To, kvad džamper, top Zvezde smrti, tenk droid korporativnog saveza, MTT, vozilo za bekstvo, top Hota i Twin-Pod Cloud automobil.
  • Takođe uključuje LEGO® figure First Order Stormtrooper-a, Chewbacca-e, ekskluzivnog Luke Skywalker-a sa odorom za ostrvo Ahch-To, pucača Zvezde smrti, pobunjeničkog vojnika i pilota letećeg automobila, kao i droida miša, borbenog droida i Mynock-a.
  • Dečiji božićni kalendar takođe uključuje LEGO® figure porga i Gonk droida se prazničnom tematikom.
  • Oružje uključuje 2 blaster pištolja i 3 blastera.
  • Sakupi sve Star Wars™ poklone i odigraj svoje avanture na ostrvu Ahch-To na priloženoj prostirci za igru koja se rasklapa.