• Kockarium je zvanični prodajni partner kompanije LEGO za Srbiju
  • Prodavnica: Beograd Đeram
  • Telefon: 060 / 747 09 09
  • Radno vreme: 9-21h, subotom 9-18h
Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

75253 Zapovednik droida

Šifra proizvoda: 75253

LEGO® Star Wars™ galaksija gradnje, kodiranja i igranja droidima!

23.990 din

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Postani LEGO® Star Wars™ BOOST komandir droida dok gradiš, kodiraš i igraš se na svoj način kroz izazovne misije sa sjajnim droidima! Preuzmi besplatnu aplikaciju LEGO BOOST Star Wars i napravi ljupkog astrorobot droida R2-D2, Gonk droida i droida miša. Putuj u Alderaan, Zvezdu smrti i na mnoštvo drugih uzbidljivih lokacija u aplikaciji dok upravljaš svojim droidima da bi razrešio 40 izazovnih misija za Savez pobunjenika ili moćnu Imperiju. Napravi i priključi bustere raketa, ispaljivač kolača, katapult i još mnogo toga. Zatim kodiraj svog droida i pokreni ga korišćenjem aplikacije da može da špijunira Imperiju, da trenira za bitku, pa čak i da dekodira poruku za Princess Leia-u… ko zna koje ćeš još junake LEGO Star Wars da upoznaš na putovanju kroz galaksiju. Pripremi svoje droide, zapovedniče!

Upoznaj svog ljubitelja Star Wars™-a sa bogatom LEGO® galaksijom od kocki sa dopadljivim droidima, uzbudljivim misijama i zabavnim programiranjem za decu uz komplet LEGO Star Wars BOOST komandir droida. Ova interaktivna igračka robot koja se gradi omogućava vašem detetu kontrolu nad 3 Star Wars LEGO droida kojima se upravlja putem aplikacije: R2-D2, Gonk droid i droid miša, a svako ima posebne karakterne crte i veštine. Koristeći besplatnu aplikaciju LEGO BOOST Star Wars, vaš mladi zapovednik gradi droide, ubacuje Čvorište za kretanje kojim se upravlja preko Bluetooth-a u droida koji će rešiti svaku misiju i pokreće ga korišćenjem intuitivnih opcija programiranja za povlačenje-i-spuštanje (posetiti LEGO.com/devicecheck za listu kompatibilnih uređaja). Vaš mališan zatim konstruiše alate, oružje, mete, prepreke i još mnogo toga dok prolazi kroz više od 40 uzbudljivih misija – uživaće u tome! Ovaj komplet je sjajan rođendanski poklon ili božićni poklon ili jednostavno poklon za svaku priliku. Takođe pomaže mališanima da razviju veštinu kritičkog razmišljanja i kreativnog rešavanja problema, upoznaje ih sa osnovama inženjerstva i robotike, i, što je podjednako značajno, omogućava im da se igraju u bogatoj galaksiji koja se širi i koja je ispunjena nezaboravnim legendama poput Luke Skywalker-a, X-wings-a, Planete smrti i mnogih drugih.

  • Deca će naučiti da programiraju i razviće veštine kreativnog rešavanja problema dok se igraju ovom interaktivnom STEM igračkom, koja sadrži 3 LEGO® Star Wars™ droida koji se grade i preko 40 interaktivnih misija.
  • Ova zabavna LEGO® Star Wars™ tehnička igračka za decu sadrži senzor boja i razdaljine, interaktivni motor, Čvorište za kretanje i 1177 elemenata – dovoljno da se naprave sve 3 ljupke LEGO figure – R2-D2, Gonk droid i droid miš. Imajte u vidu da samo igračka robota koja se gradi može da oživi kada se koristi priloženo Čvorište za kretanje kojim se upravlja preko Bluetooth-a.
  • Rekviziti koji se grade uključuju bustere raketa, katapult, ispaljivač kolača, metu, dekoder boja, prepreke i još mnogo toga.
  • Deca uzrasta 8+ uživaće u pravljenju igrački robota koji se grade korišćenjem besplatne aplikacije LEGO® BOOST Star Wars™, dok povezuju alate i oružje i oživljavaju ih da razreše zabavne, izazovne misije sa jednostavnim programiranjem sredine. Posetiti LEGO.com/devicecheck za spisak kompatibilnih uređaja.
  • Ova sjajna ideja za božićni, rođendanski poklon ili ideja za poklon za svaku priliku sadrži nezaboravne junake,lokacije zvukove i muziku iz epizoda I-VI filmske sage Star Wars™, a i deca i odrasli će uživati igrajući se njima.
  • R2-D2 od LEGO® kocki meri preko 7” (20 cm) visine, 3” (10 cm) dužine i 5” (14 cm) širine. LEGO Gonk droid meri preko 7” (18 cm) visine, 6” (16 cm) dužine i 3” (9 cm) širine. LEGO droid miš meri preko 5” (14 cm) visine, 6” (17 cm) dužine i 3” (9 cm) širine.
  • Besplatna aplikacija LEGO® BOOST Star Wars™ Droid Commander dostupna je za izabrane iOS, Android i protivpožarne pametne uređaje. Zatraži dozvolu od roditelja pre nego što posetiš internet.