Ovaj proizvod trenutno nemamo na lageru

75259 Snežni brzinac (20 godina LEGO Star Wars-a)

Šifra proizvoda: 75259

Gradi, sakupljaj i igraj se uz posebnog LEGO® Star Wars™ snežnog letača povodom 20-godišnjice sa laserskim topovima!

5.390 din

Ovaj proizvod trenutno nemamo na lageru

Oglasi alarm, Echo Base je pod napadom! Pobedi u Bici za Hoth uz Luke-a i Dak Ralter-a u njihovom sjajnom LEGO® Star Wars™ snežnom letaču iz filma Star Wars: Imperija uzvraća udarac. Projuri iznad leda i pokreni pucače sa oprugama. Zatim ispali iz zadnjeg pucača studova i harpuna sa oprugom. Na tlu pomozi Rebel Trooper-u da nanišani i ispali iz pucača studova na kuli za paljbu. Ti Imperijalci moraju da budu poraženi!

Obeležite pravu prekretnicu u kompletima LEGO® Star Wars™ ovim kompletom 75259 Snowspeeder – izdanje za dvadesetogodišnjicu. Ovaj komplet specijalnog izdanja je ažurirana verzija originalnog modela 7130 Snowspeeder koji je objavljen 1999. i koji sadrži otvoreni kokpit sa prostorom za minifigure Luka Skajvokera i Dak Raltera u pilotskim odelima, laserskim topovima, pucačem sa oprugom ispod svakog krila, plus pucačem studova i harpunom sa koncem na zadnjoj strani. Ova komemorativna LEGO Star Wars igračka za gradnju takođe uključuje kulu sa oružjem koja se podiže i rotira sa stud pucačem za epsku akciju Bitke za Hot iz Star Wars: Imperija uzvraća udarac, uz dodatak bonus minifigure Lando Calrissian-a iz 2003. na postolju za izlaganje za 20. godišnjicu.

• Sadrži 4 LEGO® Star Wars™ minifigure: Luke Skywalker i Dak Ralter u njihovim pilotskim odelima, pobunjenički truper i bonus Lando Calrissian za obeležavanje godišnjice na odvojivom postolju za izlaganje.
• Sadrži igračku snežnog letača sa otvarajućim kokpitom za 2 minifigure, 2 pucača sa oprugama i pucačem studova i harpunom sa koncem na zadnjoj strani, plus podižućim i rotirajućim tornjem sa oružjem sa pucačima studova.
• Oružja sadrže originalni blaster Landoa Kalrisijana, Lukov blaster pištolj i plavu svetlosnu sablju i blaster Rebel Troopera.
• Takođe sadrži par elektrodvogleda.
• Ova LEGO® Star Wars™ igračka za izgradnju je reinterpretacija 7130 vozila snežnog letača iz 1999. i predstavlja odlični LEGO Star Wars poklon za graditelje svih starosti.
• Minifigura Landoa Kalrisijana je reprodukcija originalne minifigure iz 2003. i sadrži logo dvadesetogodišnjice.
• Povežite LEGO® Star Wars™ postolja za minifigure za dvadesetogodišnjicu za savršeni kolekcionarski primerak.
• Odigrajte nezaboravne scene Borbe Hota iz filma Star Wars: The Empire Strikes Back i druge scene iz sage Star Wars™ za kreativnu igru.
• Snežni letaš je 5 cm visok, 18 cm dug i 14 cm širok.
• Toranj sa oružjem je preko 8 cm visok, 6 cm širok i 6 cm dubok.