Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

75328 Mandalorijanov™ šlem

Šifra proizvoda: 75328

Oživite legendarni šlem Mandalorijanca u LEGO® stilu

8.990,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

Vreme je da se oda počast legendarnom lovcu na ucenjene glave – Mandalorijancu. Kanališi svoj fokus da napraviš prefinjenu LEGO® Star Wars™ repliku njegovog legendarnog šlema. Upotrebi lakirane LEGO elemente da oživiš metalni sjaj beskara. Poveži kocke različitih nijansi sive boje da istakneš konture šlema. Zatim izloži impresivan plen svoje kreativne misije na postolju sa nazivnom pločicom.

Pažnja za ljubitelje filma „Ratovi zvezda: Mandalorijanac“: prebacite se u kreativni režim i fokusirajte se na gradnju ove kolekcionarske LEGO® Star Wars™ replike šlema Mandalorijanca (75328). Metalni sjaj oklopa od beskara na dovitljiv način se dočarava pomoću lakiranih elemenata, dok vam kocke različitih nijansi sive boje omogućavaju da istaknete autentične konture replike. Dodajte postolje za izlaganje od kocki sa nazivnom pločicom i zadivljujuća centralna figura je spremna za izlaganje kod kuće ili na radnom mestu. Radost gradnje Priložena su postupna uputstva koja vas vode kroz sveobuhvatan užitak gradnje. A kada budete spremni za novi izazov gradnje, potražite druge LEGO Star Wars šlemove za dodatak kolekciji, koji će biti dostupni od marta 2022. Galaksija kreativnosti Sve je počelo nekada davno, u udaljenoj galaksiji. Sada se saga nastavlja u vašoj dnevnoj sobi, sa LEGO Star Wars kompletima koji su specijalno osmišljeni za odrasle. Istražite asortiman i pronađite poklone koji će uzbuditi ljubitelje „Ratova zvezda“ i svakog posvećenog LEGO graditelja.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code