Poslednji komad!! Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

75335 BD-1™

Šifra proizvoda: 75335

Sladak kolekcizonarski droid BD-1 za izlaganje

12.990,00  RSD

Poslednji komad!! Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Napravi svoj podesivi model od kocki BD-1 iz igre Star Wars Jedi: Fallen Order! Dočaraj autentične detalje malog pomoćnika droida u stilu LEGO® kocki i naginji glavu u raznim smerovima da rekonstruišeš njegove simpatične poze. Dodaj oznaku s informacijama i malom LEGO figurom BD-1 za fantastičan izložbeni komad.

Igrači igre Star Wars Jedi: Fallen Order mogu da rekonstruišu legendarne avanture kroz gradnju i izlaganje ove verzije LEGO® Star Wars™ istraživačkog droida BD-1 (75335). Glava ovog podesivog modela od kocki može da se nagne unazad, napred i ustranu za maksimalno sladak izgled. Fanove će oduševiti i drugi autentični detalji, kao što su providni elementi na poleđini glave koji označavaju raspoloženje droida BD-1, kao i odeljak za elemente stim kanistera. Oznaka sa informacijama i LEGO figura BD-1 koja može da se prikači pored oznake kompletiraju očaravajuću centralnu figuru. Gradi, izloži, sakupi kolekciju Kul igračka za gradnju BD-1 najbolji je rođendanski ili praznični poklon za fanove igre Star Wars Jedi: Fallen Order, za uzrast 14+, kao i sve kolekcionare LEGO Star Wars modela droida za gradnju i izlaganje. Galaksija kreativne zabave LEGO Group oživljava legendarne zvezdane brodove, vozila, lokacije i junake iz univerzuma „Ratova zvezda” od 1999, a postoji širok opseg kompleta koji će oduševiti fanove svih starosnih doba.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code