Poslednji komad!! Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

75336 “Kosa” transporter Inkvizitorora™

Šifra proizvoda: 75336

Napravi Transporter Inkvizitor Sajt za akcione avanture!

12.990,00  RSD

Poslednji komad!! Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Oseti mračnu stranu Sile uz Transporter Inkvizitor Sajt! Reva je na pilotskom sedištu, a Veliki Inkvizitor i Peti brat zaputili su se u zloslutnu misiju. Spusti krila za režim leta i ispali iz pucača sa oprugom. Po sletanju spusti rampu i spremi se za borbu. Da li Ben Kenobi može da izbegne svetlosne sablje sa dvostrukim oštricama Inkvizitora?

Deca mogu da se igraju misija potrage za džedajima iz serije „Ratovi zvezda: Obi-Van Kenobi” uz komplet LEGO® Star Wars™ Transporter Inkvizitor Sajt (75336). Ova igračka zvezdani brod koji se gradi ima podesiva krila za režime leta i sletanja, 2 pucača sa oprugom i pristupnu rampu. Kabina se lako otvara za razgledanje detaljnog enterijera, sa 3 sedišta za mini-figure i spojnicama za odlaganje svetlosnih sablji. Tu su i LEGO mini-figure Bena Kenobija, Velikog Inkvizitora, Reve (Treće sestre) i Petog brata sa svetlosnim sabljama za kreativno igranje uloga. Digitalni alati za gradnju Kul ideja za poklon na temu „Ratova zvezda” za decu uzrasta 9+ koja postavljaju trendove – komplet uključuje štampano uputstvo za gradnju. Istraži aplikaciju LEGO Building Instructions, koja sadrži alate za uveličavanje i rotiranje prikaza, što pojačava kreativni užitak. Neverovatna igračka za gradnju LEGO Group oživljava legendarne zvezdane brodove, vozila, lokacije i junake iz univerzuma „Ratova zvezda” od 1999, a postoji širok opseg kompleta koji će inspirisati fanove svih starosnih doba.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code