Poslednji komad!! Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

75341 Kopneni brzinac™ Luka Skajvokera

Šifra proizvoda: 75341

Vrhunski model Lukovog Lendspidera za gradnju i izlaganje

28.790,00  RSD

Poslednji komad!! Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Oživi scene iz ostvarenja „Ratovi zvezda: Nova nada“ dok gradiš ovu verziju Vrhunske kolekcionarske serije Lendspidera Luka Skajvokera. Kanališi fokus džedaja i rekonstruiši svaki detalj, od ožičenja turbine do kabine, i to u LEGO® stilu. Postavi svoju kreaciju na postolje za izlaganje u režimu „lebdenja” zajedno sa pločicom sa podacima i LEGO mini-figurama Luka Skajvokera i C-3PO za savršenu centralnu figuru koja zrači Silom.

Transportujte se na pustinjsku planetu Tatuin dok gradite prvu do sada verziju Lendspidera Luka Skajvokera (75341) iz LEGO® Star Wars™ Vrhunske kolekcionarske serije. Primenite nove tehnike gradnje i prilagođene LEGO elemente za rekonstruisanje ovog legendarnog vozila sa složenim detaljima. Od vetrobrana kabine do motora sa turbinom kome nedostaje poklopac – ima svega čega se sećate iz filma „Ratovi zvezda: Nova nada”. Gradnja i izlaganje Vozilo koje se gradi meri preko 19 in. (49 cm) dužine i sadrži postolje za izlaganje za efekat lebdenja. Upotpunjuje ga pločica na kojoj se prikazuju tehnički podaci o X-34 Lendspideru, kao i 2 LEGO mini-figure: Luk Skajvoker sa svetlosnom sabljom i elektrodvogledom i C-3PO sa ukrasnim detaljem koji će biti dostupan od maja 2022. Nostalgični poklon Ovaj kolekcionarski LEGO Star Wars komplet za odrasle odličan je poklon za vas, drugog poštovaoca Ratova zvezda ili naprednog LEGO graditelja. Sadrži postupna uputstva, tako da možete potpuno da se prepustite i uživate u složenoj gradnji.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code