Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

75346 Piratski borac

Šifra proizvoda: 75346

Neverovatna igračka piratski snab borac napravljen od kocki za akcionu igru

4.590,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

Napravi prvi model od LEGO® kocki piratskog snab borca, koji je debitovao u 3. sezoni serije „Ratovi zvezda: Mandalorijanac”! Rekonstruiši autentične detalje ovog sjajnog zvezdanog borca. Postavi pilota snab borca u kabinu i termalni detonator u zadnji odeljak, a zatim se lansiraj u akciju. Ispali paljbu iz ispaljivača studova na neprijatelje i udruži se sa Vejnom za borbe na tlu. Avanture nikada ne prestaju!

Pozovite decu da otkriju potpuno novu galaksiju avantura uz LEGO® model igračke od kocki Piratskog snab Borca (75346), koji se pojavio u 3. sezoni serije „Ratovi zvezda: Mandalorijanac”. Zvezdani borac koji se gradi sadrži kabinu za mini-figure koja se otvara, 2 ispaljivača studova i odeljak koji sadrži element termalnog detonatora. Tu su i 2 LEGO mini-figure koje će biti dostupne od maja 2023 – pilot snab borca sa blaster pištoljem i Vejn sa mačem – za dodatne mogućnosti akcione igre. Ovaj komplet je jedinstven poklon za fanove serije „Ratovi zvezda: Mandalorijanac” uzrasta 8+.

Novi način gradnje
Deca mogu da uživaju u avanturi jednostavne i intuitivne gradnje uz aplikaciju LEGO Builder. Ovde mogu da uveličavaju i rotiraju modele u 3D rezoluciji, da sačuvaju postavke i prate napredak.

Kul igračke za gradnju
LEGO Group rekonstruiše legendarne zvezdane brodove, vozila, lokacije i junake iz univerzuma „Ratova zvezda™” od 1999, a postoji širok opseg kompleta za gradnju koji će oduševiti fanove svih starosnih doba.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code