Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

75348 Mandalorijanov borac protiv TIE presretača

Šifra proizvoda: 75348

Dva neverovatna zvezdana borca za akcionu igru

13.190,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Akcija počinje! Mandalorijanski komandant flote je za komandama uglađenog novog mandalorijanskog feng borca sa klasičnim TIE presretačem u uzbudljivoj poteri. Aktiviraj pucače sa oprugom i izbegni paljbu iz TIE presretača. Pridruži se borbi sa Mandalorijancem i njegovim neverovatnim tamnom svetlosnom sabljom. Ko će trijumfovati? Ti odlučuješ!

Deca mogu da se igraju borbi mandalorijanskog feng borca i TIE presretača uz pomoć kompleta od kocki LEGO® Star Wars: Mandalorijanac (75348). Sadrži feng borca, koji se prvi put javlja u 3. sezoni popularne Disney+ serije i klasičnog TIE presretača. Oba imaju kabinu za mini-figuru koja se otvara i 2 pucača sa oprugom, a feng borac ima odeljak za skladištenje oružja. Odlična ideja za poklon za uzrast 9+ – komplet takođe uključuje 3 LEGO mini-figure sa oružjem, uključujući Mandalorijanca sa tamnom svetlosnom sabljom (dizajn dostupan od maja 2023), kao i figuru LEGO droida R2-E6, koja će biti dostupna od maja 2023.

Pomoćnik Aplikacija
LEGO Builder vodi vaše mališane kroz avanturu intuitivne gradnje, omogućavajući im da uveličavaju i rotiraju modele u 3D rezoluciji, sačuvaju postavke i prate napredak.

Galaksija kreativnosti
LEGO Group oživljava zvezdane brodove, vozila, lokacije i junake iz univerzuma „Ratova zvezda™” od 1999. Istražite asortiman i otkrijte druge komplete za gradnju koji će oduševiti fanove svih starosnih doba.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code