Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

75351 Šlem princeze Leje™ (Boš™)

Šifra proizvoda: 75351

Zadivljujuća rekreacija prerušavanja princeze Leje u Boša

8.990,00  RSD

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

Rekonstruišite šlem koji je pozajmila princeza Leja ne bi li se infiltrirala u Džaba Hatovu palatu u filmu „Ratovi zvezda: Povratak džedaja”. Upotrebite moć kreativne Sile i dočarajte složene detalje šlema Boša – lovca na ucenjene glave. Izložite svoju kreaciju na postolje koje se gradi, sa nazivnom pločicom, i proslavite 40. godišnjicu filma „Ratovi zvezda: Povratak džedaja” uz pomoć ove neverovatne centralne figure.

Odajte počast čuvenom junaku uz pomoć modela za gradnju i izlaganje za odrasle LEGO® Star Wars™ Šlem princeze Leje (Boš) (75351). Kanališite svoju kreativnu Silu i rekonstruišite šlem lovca na ucenjene glave koji nosi princeza Leja ne bi li se prerušila i ušla u Džaba Hatovu palatu u filmu „Ratovi zvezda: Povratak džedaja”. Postolje koje se gradi sa nazivnom pločicom upotpunjuje zadivljujuću centralnu figuru. Rasplamsajte nostalgiju Ovaj kolekcionarski komplet obeležava 40. godišnjicu filma „Ratovi zvezda: Povratak džedaja” i deo je serije LEGO Star Wars modela šlemova za gradnju i izlaganje. Pronađite postupna uputstva u kutiji i u aplikaciji LEGO Builder. Galaksija na vrhovima prstiju Sve je počelo nekada davno, u udaljenoj galaksiji. Sada se priča nastavlja u vašem domu uz LEGO Star Wars komplete za odrasle. Istražite uzbudljiv asortiman, otkrijte raznovrsne ideje za poklone i oduševite fanove „Ratova zvezda” i sve strastvene LEGO graditelje.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code