Akcija! Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

75353 Diorama potere na Endoru™

Šifra proizvoda: 75353

Igradite dinamičnu dramu jurnjave trkača na Endoru

10.790,00  RSD 8.632,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Napravite dinamičnu scenu sa princezom Lejom i Lukom Skajvokerom u poteri za skaut truperom na šumovitom mesecu Endoru. Rekonstruišite izgled šume sa drvećem koje se gradi i elementima paprati koji će biti dostupni od maja 2023. Postavite spiderbajkove pod uglom kao da pod gasom do daske zaobilaze drveće. Dodajte pločicu sa obeležjem 40-godišnjece filma „Ratovi zvezda: Povratak džedaja” i upotpunite centralnu figuru koja izaziva nostalgiju.

Dočarajte dinamičnost uzbudljive scene iz filma „Ratovi zvezda: Povratak džedaja” uz LEGO® Star Wars™ Dioramu jurnjave trkača na Endoru (75353). Sadrži 3 LEGO mini-figure (princeza Leja, Luk Skajvoker i skaut truper), 2 spiderbajka sa providnim elementima, tako da možete da ih postavite pod uglom kao da proleću kroz šumu Endora, 2 drveta koja se grade i elemente paprati koji će biti dostupni od maja 2023. Upotpunite ovaj model za gradnju i izlaganje pločicom sa rečima Luka Skajvokera („Quick! Jam their comlinks. Center switch!”) i pločicom sa logotipom „Star Wars: Return of the Jedi 40th anniversary“.

Galaksija kreativnih avantura
Deo je kolekcije LEGO Star Wars kompleta za odrasle, gde spadaju i druge diorame koje se grade i koje prikazuju nezaboravne scene – fenomenalan poklon za vas i druge odrasle fanove „Ratova zvezda”.

LEGO Builder
Aplikacija LEGO Builder pruža praktičan način skladištenja uputstava za gradnju i praćenja napretka, sa alatima za uveličavanje i rotiranje modela u 3D rezoluciji.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code