Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

75572 Džejkov i Neitirin prvi banši let

Šifra proizvoda: 75572

Negujte ljubav prema pričama sa važnim porukama pomoću ovog kompleta

7.190,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

Poleti na banšiju i dokaži da zaslužuješ da se priključiš Na’vi narodu! Uz ovaj LEGO® Avatar komplet možeš da se priključiš Džejku i Neitiri dok obleću Aleluja planine. Popni se na banšija, poveži Na’vi kuru sa stvorenjem i vini se u oblake. Zavij kroz staze od loze i korenja koje spajaju plutajuće planine, zatim sleti, zagrli svog banšija i nahrani ga. To je bilo neverovatno!

Da li poznajete fana „Avatara” ili dete uzrasta 9+ koje voli prirodu i akciju? Komplet igračaka za gradnju LEGO® Avatar Džejkov i Neitirin prvi banši let (75572) biće pun pogodak. Komplet sadrži mini-figure Džejka Salija i Neitiri, 2 podesive figure banšija (ikrana), kao i odeljak Aleluja planina sa elementima koji svetle u mraku.

Maštovita akciona igra za sve
Podstaknite kreativnost deteta ili ljubitelja filma uz komplet koji dočarava okruženje Pandore, i to kroz dečju i porodičnu igru omiljenih akcionih scena ili smišljanje novih priča. Kombinujte različite komplete (prodaju se zasebno) za proširenje mogućnosti igre i gradnju jedinstvene verzije Pandore.

Moćni Na’vi momenti
Uz mnoštvo legendarnih junaka i poznatih lokacija, LEGO Avatar kompleti pružaju deci zabavan užitak u igri i uzbudljive opcije pripovedanja. Modeli takođe izgledaju fantastično kada se izlože na polici, sa detaljnom gradnjom okruženja u koje se ubacuju stvorenja, tako da stariji fanovi mogu radosno i sa nepodeljenom pažnjom da ponovno otkrivaju ovaj živopisni univerzum.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code