Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

75578 Dom klana Metkajina na grebenu

Šifra proizvoda: 75578

LEGO® Avatar komplet Dom klana Metkajina na grebenu

10.790,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Putujte do Pandorinog vanzemaljskog meseca. Pridružite se Neitiri, Kiri, Ronal i Tonovariju u selu Metkajina, koje se nalazi pored grebena u Pandorinom okeanu i koje visi sa ogromnog Pandorinog drveća. Veslajte Metkajina kanuom i istražite raznobojne korale. Oživite omiljene trenutke iz filma i napravite svoje priče uz ovaj predivan LEGO® Avatar komplet.

LEGO® Avatar komplet Dom klana Metkajina na grebenu (75578), za decu uzrasta od 9 i više godina, pokrenuće maštovitost svakog ljubitelja „Avatara“. Komplet prikazuje kuću klana Metkajina, koja se nalazi u vanzemaljskom drveću Pandore iznad raznobojnih koralnih grebena. Deca i ljubitelji filma mogu da produže omiljene trenutke iz filma „Avatar: Put vode“, naprave dinamične scene ili odigraju priče sa mini-figurama Neitiri, Kiri, Ronal i Tonovarija.

Interaktivno graditeljsko iskustvo
Uključuje jednostavan slikovni vodič za gradnju i aplikaciju LEGO Builder – digitalni pomoćnik za gradnju sa intuitivnim alatima za uveličavanje i rotiranje koji omogućavaju korisnicima da vizualizuju model iz svih uglova tokom gradnje.

Za igru i izlaganje
LEGO Avatar kompleti sadrže čuvena vozila, mašine, stvorenja i junake u vanzemaljskom okruženju. Savršen je za maštovitu igru, a može biti i centralna figura za bilo koju prostoriju. Sakupljaj i kombinuj LEGO Avatar komplete i proširi mogućnosti igre ili napravi nove verzije Pandore.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code