Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči do 13:00 časova radnim danima za isporuku već naredni radni dan!

75970 Trejser protiv Vidoumejkera

Napravi sopstveni Overwatch® tovarni prostor iz osmatračnice: Mapa Gibraltara!

1.999 din

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči do 13:00 časova radnim danima za isporuku već naredni radni dan!

Konjica je tu da pomogne da ispratite tovarni prostor kroz osmatračnicu: Gibraltar! Sada možete da napravite legendarni satelit sa dronom sa bazom osmatračnice u LEGO® kockama! Komplet sadrži Tracer sa njenim pulsnim pištoljima i njenog zakletog neprijatelja Widowmaker-a, koji je naoružan Widow-inim Kiss rafal snajperom… opako! Ovo je za tebe, ljubitelju Overwatch®-a, a i izgledaće sjajno pored tvoje igračke konstrukcije. Izvrsno!

Uključite svog omiljenog ljubitelja Overwatch®-a u epske misije pomoću ovog kompleta LEGO® Overwatch 75970 Tracer vs. Widowmaker. Na osnovu međunarodno poznatih priznate timske akcione igre, ovaj komplet rekreira satelitski dron iz Watchpoint: Gibraltar mape gde se Overwatch heroji Tracer i Widowmaker bore za kontrolu nad tovarom. Uz oružje za heroje i prostor u satelitskom dronu za postavljanje minifigure, mladi će obožavati da se igraju ovim kompletom sa momentalno prepoznatljivim likovima i okruženjem. Stariji ljubitelji će obožavati da pokažu svoju strast prema Overwatch tako što će prikazati svoju gejming postavku prijateljima.

• Sadrži minifigure Tracer i Widowmaker.
• Vozilo za tovar sa sateliskim dronom sadrži skriveni kokpit sa detaljima računara, otvarajuća zadnja vrata i uklonjivi „mozak” drona, kao i paket za lečenje za dodatnu igru. Tkaođe sadrži disk za kontrolnu tačku.
• Oružje Overwatch® likova obuhvata Widow’s Kiss Widowmakera i dvostruke pulsne pištolje Tracera.
• Iz kompanije Blizzard Entertainment, kreatora legendarne igre World of Warcraft®, Overwatch® je brzo izgradio globalnu zajednicu strastvenih sledbenika, stvarajući animirane onlajn video zapise, stripove i uzbudljive globalne eSports događaje.
• Kompleti igračaka LEGO® Overwatch® za gradnju su savršeni poklon za ljubitelje međunarodno priznate timske akcione igre.
• Kombinuje se sa kompletom 75975 Watchpoint: Gibraltar za kreiranje još uzbudljivije akcije sa Overwatch® herojima!
• Kreativna igračka dron je 6 cm visoka, 14 cm duga i 9 cm široka.